You are here: Home Home

Home


Welkom op de website van DSSM Projectmanagement. DSSM Projectmanagement is gespecialiseerd in interim- en projectmanagement. Implementaties van diensten in ICT en Telecommunicatie-omgevingen zijn daarbij onze specialisatie. DSSM Projectmanagement kan u helpen uw project tot een goed einde te brengen. Zo kunnen wij u onder andere helpen om het project vorm te geven en aan te sturen.

Kwaliteit en een goede onderlinge samenwerking staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden u concrete resultaten gedurende alle fasen van het project.

Wij werken volgens de projectmanagementmethode PRINCE2 op niveau Practitioner.

Kernwoorden die passen bij de aanpak van DSSM Projectmanagement zijn:

  • pragmatisch;
  • besluitvaardig;
  • klantgericht;
  • analytisch;
  • proactief.

Op dit moment ben ik beschikbaar voor een nieuwe opdracht!

Vanaf 28 mei 2013 tot december 2013 heeft DSSM Projectmanangement een opdracht bij NEC Enterprise Solutions uitgevoerd. Jan Paul Wentink was als Projectmanager EMEA van NEC verantwoordelijk voor de implementatie van IP Telefonie op locaties van eindklant Mitsui. DSSM Projectmanagement verzorgde de implementaties in de regio Europe, Middle East en Africa (EMEA). Deze opdracht is succesvol uitgevoerd.

Van februari 2012 tot april 2012 heeft DSSM Projectmanagement een opdracht als Senior Project Manager bij T- Mobile Online uitgevoerd. DSSM Projectmanagement was in deze rol verantwoordelijk voor het project Access Portfolio Improvement stream. Het project bestond uit het implementeren van drie nieuwe diensten, waaronder IP TV en het maken van een nieuwe koppeling tussen het T- Mobile Online netwerk en het KPN Wholesale Broadband Access netwerk.

Van april 2011 tot januari 2012 heeft DSSM Projectmanagement een opdracht als Project Manager voor KPN Corporate Market (voorheen Getronics) bij ABN AMRO uitgevoerd. Als onderdeel van het projectteam Voice Fixed Migration voor project Profiles is DSSM Projectmanagement verantwoordelijk voor het proces en de uitrol van nieuwe IP telefoontoestellen op ABN AMRO locaties in Amsterdam en een deel van Nederland. Na de uitrol vindt een nummer migratie plaats naar een nieuwe Avaya Voice over IP omgeving.

In 2010 heeft DSSM Projectmanagement met succes een opdracht afgerond voor KPN en Getronics bij ABN AMRO.

Afbeelding1

DSSM-image-sidebar-1.jpg